Фото

Трави

Трави для чаїв збираємо на львівських луках, частково їх вирощують для нас львівські господині на своїх грядках. Сушимо їх природньо – у добре провітрюваному приміщенні під дахом. Потім відділяємо пелюстки квітів, листочки, ніжні стебла. Змішуючи їх, ми отримуємо чаї. Вони яскраві, ароматні, смачні та корисні.

Локшина

Тісто для локшини – на домашніх курячих яйцях

Варення

Ми вибрали для себе такий рецепт приготування домашнього варення. Ягоди перебрати, промити, висипати на полотно і просушити. Тоді їх перемолоти на млинку. До 1 частини ягід додаємо 2 частини цукру і не проварюємо, проте дуже часто перемішуємо, щоби розчинився цукор. Ложка має бути деревяною, а посудина – емальованою. Коли цукор повністю розчиниться, розливаємо у банки (по-львівському – слоїки), закриваємо капроновими кришками і ховаємо в прохолодне місце. І цілу зиму смакуємо стравою, корисною та безпечною для здоров’я.

Помідори

Альтанка

Це наша альтаночка в лісі, зроблена із сосен, які вирубувалися для чистки лісу. Її майстрували хлопці – студенти Львівської політехніки. Приїжджали на активний відпочинок. Ми їм за це дуже вдячні.

М’ясо